Вилна Зона Сали

В курорта „Трещеник” се намира Вилната зона Saly, която разполага с вили от типа мезонет. Има два басейна за пъстърва и ресторант. Вилите са еднотипни и масивни, като всяка от тях разполага с капацитет от 6 места. Всичките вили имат общо 18 места, като има и разтегателни дивани в хола.
Във всяка вила на първо ниво има стая с две легла (единични), кухненски бокс с хладилник, телевизор, мивка, холна маса и гарнитура към нея – разтегателен диван с два фотьойла, дневен кът, камина, баня и санитарен възел. На второто ниво е общото помещение, в което има още 4 легла. Всяка вила има веранда със столчета и масичка, а изгледът е към боровата гора и басейните.
Ресторантът е много уютен и в него можете да се сгреете с чаша вино до камината. В него ще се насладите на традиционната българска кухня, а прясната пъстърва е неповторима. Тя се вади от водоемите и се приготвя според вашите предпочитания. Отглежда се във високопланинската екологично чиста среда и има невероятен и неповторим вкус.
Отоплението във вилната зона става с камини, тя е електрифицирана и водоснабдена.

Контакти:

Адрес: Якоруда, к-с Трещеник Телефон(и): 0887 279 584, 0886 761 434 e-mail: vilasali.com@gmail.com web site: http://vilasali.com/