Рамона Флоринг

Дружеството е основано през 2007 г. От инж. като наследник на “Рамона Инженеринг” (1997г. В София) и “Ramona Coverall”(1999г. В САЩ) . И двете с доказан богат опит в професионалните почистващи услуги. Пример за това са многобройните задоволени клиенти в България и САЩ, като Мол-ве, големи хранителни вериги, офис- сгради, здравни заведения, банки и т.н. Основателите на дружеството са с изключително разнообразен (комплексен) личен опит в познаването и ползуването на професионалните почистващи препарати.
Фирма Рамона Флооринг ЕООД е с много богат опит (над 10 хил. кв.м.) и е тясно специализирана в проектиране и полагане на саморазливни подови настилки на циментова основа, полиуретанови и епоксидни смоли. Защитни подови покрития. Ремонт и възстановяване на бетонни подове. ПВЦ настилки за силен трафик, мокети, ламинати и т.н.

Фирмата разполага с необходимата специална техника и квалифициран персонал за извършването на качествена услуга (подготовка на основата и полагане на настилките). Издаваме писмена гаранция за подовите покрития и настилки.

По-голям интерес предизвиква директното полиране на подове – при него огледалността и блясъкът на пода се получават от директното изтриване на повърхностния слой с твърди диамантени частици. Получената повърхност изисква минимална поддръжка, има добра издръжливост и дълготрайност и е напълно екологична.

Ние заедно с Вас ще изберем подходящия под за вашето помещение, според функция и предназначение, естетически вид, предпазване и поддържане.

Контакти:

Адрес: Видин , бул. Екзарх Йосиф І” 23 Телефон(и): 089 988 1715 e-mail: ramonaflooring@gmail.com