Гама Комерс ООД

„Гама Комерс” ООД е частна компания, производител на широка гама хигиенни продукти: тоалетна хартия, салфетки, кухненски ролки, мокри кърпи и носни кърпи. Създадена през 1993 година, тя разполага с големи най-съвременни в технологично отношение производствени мощности и се е утвърдила сред водещите фирми в отрасъла.

Марката „Гама” е образец на качество и грижа за цялото семейство. В продуктите се влагат само естествени и екологично чисти материали, а гаранция за качеството на производството е притежавания стандарт ISO 9001:2008. Професионализъм, коректност и гъвкавост в работата с нашите клиенти са основата на дългогодишното ни партньорство и с големи търговски вериги като Билла – България, Максима, за които произвеждаме и продукти под техни частни марки.
Продукти с марка „Гама” можете да откриете във всяка точка на България, както и в съседните балкански страни. Фирмата има изградена широка дистрибуторска мрежа и предлага изгодни условия за съвместна дейност на търговци на едро, почистващи фирми, хотели и бизнес сгради.

Контакти:

Адрес: Гоце Делчев, Мосомище, Индустриална зона Телефон(и): 0751 6 84 44, 0751 6 40 00, 0884 272 656 e-mail: gama_komers@abv.bg web site: http://www.gama-paper.com/