Камчийски дъб ЕООД

"Камчийски дъб" ЕООД е българска дървопреработваща фабрика, основана преди повече от десетилетие в гр. Долни чифлик, Варненска област. Намира се в сърцето на горските масиви, в долната част на долината на река Камчия, наричана Лонгоза, където специфичният микроклимат придава уникални качества на добиваната дъбова и ясенова дървесина. Фабриката е усвоила добрите производствени традиции в дървопреработването, датиращи в района на Долни чифлик отпреди повече от 80 години.

Основна дейност на предприятието е производството на масивен паркет от дървесните видове дъб и ясен. Продуктовата листа включва още дюшеме, первази, обшивки, слепени плотове, детайли за мебелната промишленост. Всички продукти са от масив, като дървесината е прецизно изсушена в камерите на фабриката.

"Камчийски дъб" ЕООД работи по стандартите на DIN (DIN- 280), което гарантира неизменно високо качество на произвежданата продукция. Годишният капацитет на фабриката е 60 000 м² подови настилки и елементи за мебелната промишленост. Фабриката изнася продукция за Австрия, Италия, Испания, Гърция, Македония и други страни.

Контакти:

Адрес: Долни чифлик, ул. „Смолян“ №2 Телефон(и): 051423289 e-mail: office@kamchia-oak.com web site: http://www.kamchia-oak.com/