КАСИ ТЕМПРА ПАК ООД

Предприятието е създадено през 1993 г. от инж. Камен Коцев, инж. Васил Манев и инж. Красимира Коцева, с основен предмет на дейност проектиране и производство на индустриални роботи и в частност - опаковъчни машини, измервателни системи и обслужващи устройства. Произвежданото оборудване намира приложение в хранително-вкусовата, химическата и фармацевтичната индустрии.

В началото фирмата е с персонал само от тримата съсобственици, но първите произведени машини са посрещнати с голям интерес от българските производители на опаковани продукти.

Днес предприятието разполага със собствена производствена база и персонал от над 60 наети лица. Продуктовата гама включва над 30 различни устройства, като фирмата е специализирала и в проектиране и производство на единични бройки от уникални устройства за промишлеността.

вертикални пакетиращи машини
хоризонтални пакетиращи машини
"flow pack" опаковъчни машини
ротационни пълнещи машини
моноблок пълнещи машини
термоформоващи опаковъчни машини
линейни дозиращи устройства
шнекови дозиращи устройства
тегловни дозиращи устройства
етикетиращи линии
входящи (захранващи) и изходящи (отвеждащи) конвейери
маркиращи устройства
Име на организацията: "КАСИ ТЕМПРА ПАК"

Правна форма: Дружество с ограничена отговорност

Дата на регистрация: 19 декември 2001

Страна на учредяване: България

Предмет на дейност: Проектиране и производство на роботизирани инсталации за опаковане, дозиращи системи, системи за последващ контрол на продукцията.

Освен на българския пазар, "КАСИ ТЕМПРА ПАК" ООД има действащи опаковъчни машини и линии в следните страни:

Контакти:

Адрес: Горна Оряховица, ул. "Владая" 19 Телефон(и): 0618 607 63 e-mail: office@kt-pack.com web site: http://www.kt-pack.com/