ОП “СПОРТНИ ИМОТИ”

Общинското предприятие „СПОРТНИ ИМОТИ" е специализирано звено на Община Бургас. Няма статут на юридическо лице и осъществява дейността си от името на Община Бургас.

Общинското предприятие „СПОРТНИ ИМОТИ" осъществява следния предмет на дейност: управление и стопанисване на предоставените му общински имоти или части от тях, включващо приемането и предаването на същите, контрол по изпълнение на сключените от Община Бургас договори за отдаването им под наем, осигуряване на своевременното събиране на наемите и другите приходи от имотите; подготвяне на пълна документация, ведно със съответните действия за прекратяване или разваляне на сключените договори за предоставените му за управление имоти; изпълнение на заповеди за изземване на предоставените му за управление недвижими имоти - общинска собственост, които се владеят или държат без правно основание от трети лица; създава условия за достъп и ползване на предоставените му за управление недвижими имоти - общинска собственост, от физически и юридически лица, срещу заплащане на съответните такси и цени на услуги, определени от Общински съвет Бургас.

Контакти:

Адрес: гр. Бургас 8000, ул. „Стефан Стамболов" № 19 Телефон(и): 056 844 741, 056 845 701, 0885805025 e-mail: sportimoti@gmail.com, opsipg@abv.bg web site: http://www.sportburgas.org/