Паркетен Свят ООД

В магазините на Паркетен Свят ще откриете най-голямото разнообразие на ламиниран, класически, масивен, трислоен и корков паркет, както и необходимите консумативи, подложки, лайсни и препарати.
Фирма Паркетен Свят е основана през 1999 г. в гр. Бургас с основен предмет на дейност продажба и монтаж на естествен и ламиниран паркет. В момента фирмата е вносител за България на някои от най-реномираните немски производители на ламиниран паркет.

Нашата фирма е официален представител на ламинати Egger, Parador, Tarkett, Haro като в магазините ни можете да откриете голямо разнообразие на ламинати от тези производители. Освен ламиниран паркет, ние сме представители още на редица други фирми, които предлагат аксесоари и консумативи за поставянето на ламиниран и естествен паркет. Част от тях са производителят на подови лайсни Eldeco, производителите на лакове и лепила за паркет Polyfix и Qui deva, и други. В нашите магазини ще откриете още и трислоен паркет произведен от Karelia, Tarkett и Befag, както и иновативният корков паркет от колекцията Egger Laneo.

Целта на целия екип на Паркетен Свят е да предложи всички възможни варианти паркети и аксесоари, така че всеки клиент да може да открие подходящия продукт за себе си. С развитието на фирмата се утвърждава все повече нашето разбиране, че за да остане доволен един клиент трябва да предложим не само професионална консултация, но и голямо разнообразие. Допълнително наше предимство е, че поддържаме големи наличности на склад от предлаганите от нас артикули и нашите клиенти могат да вземат своя паркет веднага след закупуването му.

Контакти:

Адрес: Бургас, ж.к.Славейков бл.126 Телефон(и): *8088 e-mail: info@parketensviat.com web site: http://parketensviat.com/