Комерсиал 96 Йордан Каросеров

Счетоводна къща Комерсиал 96 ЕООД – град Елена
Основахме счетоводна къща Комерсиал 96 ЕООД на 30.01.2009 година, като наследник на фирма ЕТ Комерсиал-96 – Йордан Каросеров. В счетоводната кантора извършваме нашата основна дейност в сферата на счетоводството и предлагаме на своите клиенти от град Елена и региона качествено изпълнение на разнообразни счетоводни услуги, както и счетоводни и данъчни консултации.

Счетоводна къща
Счетоводна къщаВ своята работа специалистите на Комерсиал 96 ЕООД поставят на първо място възможностите и изискванията на фирмите, с които работят. Целият ни екип се отнася отговорно към своята професия и насочва усилията си към това да превърне счетоводната къща в търсен помощник и партньор, на когото клиентите да разчитат и да вярват, защото доверието е най-стабилната основа на трайните бизнес отношения.

Готови сме да отговорим на всички запитвания, свързани със счетоводството и данъчните консултации, а нашия екип ще може да отговори на всичките ви въпроси, като по този начин ще достигнем до най-правилното решение, подходящо за вашия бизнес.

Контакти:

Адрес: Елена , ул.Д-р Христо Момчилов 3 Телефон(и): 0878 126 030 e-mail: jkaro@abv.bg web site: http://www.komersial96.com/